Sidre Oluşturma zamanı: Mart 22, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 22, 2013 400 gram temizlenmiş kalamar 200 gram karpuz 1 adet limon Fesleğen Dereotu Kekik Sızma zeytinyağı Tuz, Karabiber Kalamarı jülyen kesin. Kaynayan suya limon kabuğu, bir tutam ince şekilde doğranmış dereotu ve kekik ekleyin. Kaynayan aromalı suyakalamarı ekleyip birkaç dakika hafifçe haşlayın.Haşladıktan sonra süzün. Ilıdıktan sonra kavun kaşığı ile şekillendirdiğiniz karpuzları ve kalamarları kaseye aktarın. 20 gram zeytinyağı, 15 gram limon suyu, tuz, karabiber ince şekilde doğranmış fesleğen ve limon kabuğu rendesini de karıştırıp kalamarlı ve karpuzlu başlangıcın üzerine gezdirdikten sonra servis yapın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.