Jump to content

Kalamarlı ve Karpuzlu Başlangıç


Sidre

Önerilen Mesajlar

447_0a1cfb05dc51c08360eca3b73a27d78e_480x360.jpg

 

400 gram temizlenmiş kalamar

200 gram karpuz

1 adet limon

Fesleğen

Dereotu

Kekik

Sızma zeytinyağı

Tuz, Karabiber

 

Kalamarı jülyen kesin. Kaynayan suya limon kabuğu, bir tutam ince şekilde doğranmış dereotu ve kekik ekleyin.

Kaynayan aromalı suyakalamarı ekleyip birkaç dakika hafifçe haşlayın.Haşladıktan sonra süzün. Ilıdıktan sonra kavun kaşığı ile şekillendirdiğiniz

karpuzları ve kalamarları kaseye aktarın. 20 gram zeytinyağı, 15 gram limon suyu, tuz, karabiber ince şekilde doğranmış fesleğen ve limon kabuğu rendesini de karıştırıp kalamarlı ve karpuzlu başlangıcın üzerine gezdirdikten sonra servis yapın.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...