Jump to content

Izgara Sebzelerle Mini Kuş Yuvaları


Sidre

Önerilen Mesajlar

446_6ecd85c14a79fb25fabf9c137d7f6847_480x360.jpg

 

200 gram kabak

150 gram patlıcan

150 gram soğan

100 gram hindiba

50 gram konserve tonbalığı

20 gram limon suyu

12 adet kiraz domates

Fesleğen

Kapari çiçeği

Sızma zeytinyağı

Tuz

 

Sebzeleri 1 cm kalınlığında kesin. Patlıcanı ve soğanı yuvarlak şekilde, kabakları ise verev şekilde kesin.

Sebzeleri zeytinyağıyla yağlayıp ızgarada veya fırında közleyin. Hindibayı ayıklayıp jülyen kesin.

Limon suyu ve bir tutam tuz ekleyin. Sudan geçirilip tuzu alınmış 8 adet kapari, yağı alınmış tonbalığı, 3 yaprak fesleğen, 50 gram zeytinyağı, 20 gram suyu blender’de çekin.

İsteğe göre sebzeleri üst üste dizip kiraz domateslerle süsleyin. Tonbalıklı sos ile servis yapın.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...