Sidre Oluşturma zamanı: Mart 22, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 22, 2013 200 gram kabak 150 gram patlıcan 150 gram soğan 100 gram hindiba 50 gram konserve tonbalığı 20 gram limon suyu 12 adet kiraz domates Fesleğen Kapari çiçeği Sızma zeytinyağı Tuz Sebzeleri 1 cm kalınlığında kesin. Patlıcanı ve soğanı yuvarlak şekilde, kabakları ise verev şekilde kesin. Sebzeleri zeytinyağıyla yağlayıp ızgarada veya fırında közleyin. Hindibayı ayıklayıp jülyen kesin. Limon suyu ve bir tutam tuz ekleyin. Sudan geçirilip tuzu alınmış 8 adet kapari, yağı alınmış tonbalığı, 3 yaprak fesleğen, 50 gram zeytinyağı, 20 gram suyu blender’de çekin. İsteğe göre sebzeleri üst üste dizip kiraz domateslerle süsleyin. Tonbalıklı sos ile servis yapın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.