Sidre Oluşturma zamanı: Mart 22, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 22, 2013 800 gram patlıcan 12 adet ayıklanmış ortaboy karides 5 gram kırmızıbiber 5 gram havuç Sızma zeytinyağı Kırmızı tatlı toz biber Krema Tuz Patlıcanın sapını kesin. Zeytinyağı ileyağlayıp önceden ısıtılmış 200 derecefırında 20 dakika pişirin. Karidesleri1 çorba kaşığı zeytinyağıyla tavada2 dakika soteleyip ayrı bir kabaalın. Patlıcanları piştikten sonraortalarından kesip bir çorba kaşığıile kabuk kısmından itibaren içiniayrı bir kaba alın. Patlıcan içleriniblender’de bir tutam tuz, 1 çorbakaşığı zeytinyağı, az krema ve kırmızıtatlı toz biber ile çekin. Patlıcan mus’utabağın ortasına yayıp sotelenmiş 2adet karides, jülyen havuç ve jülyenkırmızıbiber ile süsleyip servis yapın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.