Sidre Oluşturma zamanı: Mart 22, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 22, 2013 600 gram gnocchi (patatesten yapılmış hamur) 200 gram çim çim karides 2 adet domates 1 adet taze sarımsak l Taze kekik Taze nane Sızma zeytinyağı Tuz Limon kabuğu Hazır dondurulmuş gnocchi kullanacaksanız, gnocchi’leri buzdolabından çıkartıp çözülmesini bekleyin. Bir tutam kekik, nane ve limon kabuğunun sarı kısmını çok ince olacak şekilde doğrayın. Domatesi konkase kesin. Taze sarımsağı ince şekilde doğrayıp 2 çorba kaşığı zeytinyağı ile tavada soteleyin. Tavaya karidesleri ve domatesleri ilave edip 3 dakika daha soteleyin. İnce doğranmış limon kabuğu, nane ve kekiği de ekleyip karıştırın. Tencerede kaynayan tuzlu suda gnocchi’leri haşlayın.3-4 da- kika sonra süzün ve karidesli sos ile servis yapın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amarushaya Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 İçine karides giren neredeyse her şeyi büyük bir zevkle yiyebilirim. Emeğine teşekkürle ruh eşim... (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.