Jump to content

Domateste Mezgit Balığı ve Kabak Salsa


Sidre

Önerilen Mesajlar

190_2606fc5157ea2efd005da185a21f107d_480x360.jpg

 

300 gram temizlenmiş mezgit fileto

130 gram kabak

4 adet etli büyük boy domates

6 marul yaprağı

10 gram fesleğen

10 gram maydanoz

30 ml sızma zeytinyağı

Tuz

Beyaz toz biber

 

Mezgit filetoyu kuşbaşı şeklinde doğrayıp balıklara zeytinyağı sürün ve buharda 15 dakika pişirdikten sonra soğumaya bırakın.

Domateslerin üst, kapak kısımlarını kesip ayrı bir kaba alın. Domatesin çekirdeklerini ve içini iyice temizleyin.Marulun yapraklarını elinizle ufak parçalara bölüp domateslerin içine yerleştirin.

Kabakların kabuklarını soyduktan sonra dilimleyip maydanoz ve fesleğenlerle birlikte blender’dan geçirin.Bir tutam tuz, beyaz toz biber ve 6 çorba kaşığı zeytinyağı ilave edip iyice çırpın.

Balıkları marulların üzerine yerleştirin.Balıkların üzerine kabaklı sostanbir parça ilave edin ve servis yapın.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...