Sidre Oluşturma zamanı: Mart 22, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 22, 2013 300 gram temizlenmiş mezgit fileto 130 gram kabak 4 adet etli büyük boy domates 6 marul yaprağı 10 gram fesleğen 10 gram maydanoz 30 ml sızma zeytinyağı Tuz Beyaz toz biber Mezgit filetoyu kuşbaşı şeklinde doğrayıp balıklara zeytinyağı sürün ve buharda 15 dakika pişirdikten sonra soğumaya bırakın. Domateslerin üst, kapak kısımlarını kesip ayrı bir kaba alın. Domatesin çekirdeklerini ve içini iyice temizleyin.Marulun yapraklarını elinizle ufak parçalara bölüp domateslerin içine yerleştirin. Kabakların kabuklarını soyduktan sonra dilimleyip maydanoz ve fesleğenlerle birlikte blender’dan geçirin.Bir tutam tuz, beyaz toz biber ve 6 çorba kaşığı zeytinyağı ilave edip iyice çırpın. Balıkları marulların üzerine yerleştirin.Balıkların üzerine kabaklı sostanbir parça ilave edin ve servis yapın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.