Sidre Oluşturma zamanı: Mart 23, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 23, 2013 500 gr hazır mantı 20 gr tereyağı 300 gr tavuk but Sosu için 20 gr tereyağı 1 tatlı kaşığı ketçap 1 su bardağı domates püresi Kuru nane Tuz Toz kırmızıbiber Tavuk etli mantı: Tavuk etini haşlayıp irice didikleyin. Sos için tereyağını eritip domates püresi ile ketçabı ekleyin. Sos kıvamında pişirin. Ocaktan alıp tuzunu ve baharatını ekleyerek tatlandırın. Mantıyı 1 tatlı kaşığı tuz ilave edilmiş kaynar suda 8-10 dakika haşladıktan sonra tereyağı ile tatlandırın. Mantıyı servis kasesine aktarın. Üzerine didiklenmiş tavuk etini ekleyin. Sosunu döküp servis yapın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.