Sidre Oluşturma zamanı: Nisan 3, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 3, 2013 200 gram kavun 120 gram ayıklanıp haşlanmış karides 20 gram yaprak jelatin 15 gram doğranmış rezene dalları 500 ml su Yerfıstığı yağı Tuz Tane kırmızıbiber Jöle için yaprak jelatini parçalayıp soğuk su ile yumuşatın. Yarım litre sıcak suda yaprak jelatini eritip tuz tane kırmızıbiber ve rezene dalları ile tatlandırın. 4 adet, 200 cl kapasiteli krem karamel kaplarına veya cam kaplara fırça yardımıyla yerfıstığı yağı sürün. Sebze oyucuyla kavundan yuvarlaklar çıkartın. Kaplara jöleden bir parmak kalınlığında aktarın. Jöle biraz yoğunlaşınca karidesleri ve kavun toplarını ekleyin. Kalan jöleyi de üzerine ekleyip buzdolabında bekletin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.