Sidre Oluşturma zamanı: Nisan 3, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 3, 2013 500 gram ekmek hamuru 70 gram çekirdekleri çıkartılmış zeytin Sarımsak Kekik Un Kızartmalık sıvıyağ Kekik, sarımsak ve siyah zeytini ince doğrayın. Pürüzsüz ve temiz bir tezgahın üzerine bir tutam un serpip ekmek hamurunu unlu ellerinizle birkaç dakika yoğurun. Doğradığınız sarımsağı, kekiği ve zeytini içine ekleyip malzemenin iç içe geçmesi için tekrar yoğurun. Hamuru parçalara ayırıp ceviz büyüklüğünde hamur topları oluşturun. Servis yapmadan birkaç dakika önce kızgın sıvıyağda kızartın. Hamur lokmalarını ılık olarak servis yapın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.