Sidre Oluşturma zamanı: Nisan 4, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 4, 2013 Choux hamuru için 125 gram un 60 gram tereyağı 50 gram rendelenmiş parmesan peyniri 4 adet yumurta Kırmızı pul biber Kabartma tozu Tuz Harcı için 250 gram rendelenmiş keçi peyniri 4 adet soğan 1 demet marul Maydanoz Tereyağı Choux hamuru için 250 ml suyu tereyağı ve bir tutam tuz ile kaynatın. Unun hepsini içine döküp karışım yoğunlaşana ve tencereden ayrılana kadar devamlı karıştırın. Karışımı elektrikli hamur yoğurma makinesine alıp soğumaya bırakın. Karışım soğuduktan sonra 4 adet yumurta, parmesan peyniri, bir tutam kırmızı pul biber ve yarım çay kaşığı kabartma tozunu ekleyip hamur karıştırıcı ile çırpın. Karışımı tırtıllı duy taktığınız geniş ağızlı hamur sıkma torbasına doldurup yağlı pişirme kağıdı kaplı fırın tepsinin üzerine 12 adet dar halka çıkacak şekilde sıkın. (Halkaların ortası, hamurun kabarması ile birlikte yapışacaktır.) Önceden ısıtılmış 180 derece fırında yaklaşık 30 dakika pişirin. Diğer tarafta harç için ince doğranmış soğanları, maydanoz ve tereyağı ile kavurduktan sonra içine keçi peynirini ekleyip karıştırın. Piştikten sonra soğumaya bıraktığınız choux hamurlu sandviçlerin içini, marul ve keçi peyniri karışımı ile doldurup servis yapın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.