Sidre Oluşturma zamanı: Nisan 4, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 4, 2013 Kıtır için 200 gram un 60 gram tereyağı 50 gram toz fındık 30 gram rendelenmiş parmesan peyniri Tuz İç dolgu için 200 gram brie peyniri (veya camembert peyniri) 100 gram ricotta peyniri 100 gram taze krema Marul 12 dilim bresaola Sızma zeytinyağı Tuz Karabiber Un, yumuşatılmış tereyağı, toz fındık, rendelenmiş parmesan peyniri, bir tutam tuz ve 80 ml suyu hızlıca yoğurun. Hamuru yuvarlayıp buzdolabında 30 dakika dinlendirin. Hamuru merdane yardımıyla ince açıp ikiye kesin. Hamurun yarısını yağlı pişirme kağıdı serili fırın tepsisine yerleştirin ve çatalla üzerine hafifçe delikler yapın. Hamurun üzerine yağlı pişirme kağıdı serip 1 mm kalınlığında 26x35 cm’lik dikdörtgen elde etmek için merdaneyle üzerinden geçin. Hamur kesiciyle (pizza kesici) 9 adet 3 cm genişliğinde şeritler kesin. Elde ettiğiniz hamurları yağlı pişirme kağıdı serili fırın tepsisine yerleştirip önceden ısıtılmış 200 derece fırında 10 dakika pişirin. Aynı işlemi kalan hamur için de uygulayın. İç dolgu için kremayı çırpıp brie peyniri, ricotta peyniri, 1 çorba kaşığı zeytinyağı, bir tutam tuz ve karabiberle karıştırın. 3 kat olacak şekilde 6 adet parmesan kıtırı sandvici hazırlayın. Kıtırların arasına peynir karışımı, ikiye kesilmiş 1 dilim bresaola ve jülyen doğranmış marul yerleştirip servis yapın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.