Sidre Oluşturma zamanı: Nisan 16, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 16, 2013 2 su bardağı tozşeker 1 su bardağı un Bir buçuk su bardağı soğuk su 2 su bardağı ceviz Süslemek için: Nar tanesi ve nane yaprağı Tozşeker ve unu bir tencereye alın. Soğuk suyu ilave edip, tahta bir kaşıkla sürekli karıştırarak pelte kıvamına gelene kadar pişirin. Cevizi iri kalacak şekilde robottan geçirin. Yarısını orta büyüklükte yuvarlak bir kabın dibine yayın. Üzerine helvayı boşaltıp, kalan cevizi serpin. Soğuduktan sonra dilediğiniz şekilde kesin. Üzerini nar taneleri ve nane ile süsleyip, servis yapın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.