Sidre Oluşturma zamanı: Nisan 17, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 17, 2013 2.5 su bardağı un 2 yemek kaşığı margarin 4~5 dal ince kıyılmış maydanoz 4~5 dal ince kıyılmış taze nane 4~5 dal ince kıyılmış dereotu 4~5 kurutulmuş domates 1 paket kabartma tozu 1 çay kaşığı karbonat Yarım su bardağı yoğurt 1 çay kaşığı tuz Taze otlu bisküvi: Kuru domatesleri tavla zarı büyüklügünde doğrayın. Unu hamur yoğurma kabına eleyin. Margarin, kıyılmış maydanoz, nane ve dereotu, domates, kabartma tozu, karbonat, yoğurt ve tuz ekleyip yoğurun. Ceviz büyüklüğünde bezeler koparıp yuvarlayın. Yağlı kağıt serili tepsiye dizin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pembeleşinceye kadar pişirin. Servis yapın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.