Sidre Oluşturma zamanı: Nisan 18, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 18, 2013 2 milföy börek için 1 yumurta soğan domates yeşil biber zeytınyagı(az) kırmızı toz biber zerdeçal kimyon tuz yapılışı: soğanlar ince ince doğranır bıberler ince ince kıyılır,domateslerın kabuugu soyulup küçük küçük doğranır tavaya az mıktarda zeytınyagı eklenıp soğan ilave edilir bıraz kavrulduktan sonra bıber eklenır 2 dakıka kadar sotelendıkten sonra domatesler eklenır domatesler yumuşayıncaya kadar pişirilir,tuz zerdeçal kırmızı biber kimyon eklenır ocaktan alınır,sogumaya bırakılır(fazla yagı varsa süzülür) yumurta orta ateşte 4 dakika haşlanır,dıklemesıne ıkıye bolunur çözülen mılfoylerın ortasına melemen yerleştırılır,üzerine sarı kısmı alta gelecek şekılde yumurtanın yarısı yerlştirilir,milfoyun ıkı ucu tutturulur,yumurta sarısı sürülür,fırında pişirilir afiyet olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.