Kapalı Börek
-
Benzer Konular
-
Kıymalı Kapalı Börek
500 gr ekmek hamuru İÇ MALZEME İÇİN 200 gr kıyma 2 domates 1 soğan 1 sivri biber Tuz karabiber ÜZERİ İÇİN Kurutulmuş domates Kıymalı kapalı börek: Ekmek hamurunun üzerini kapatarak buzdolabında yarım saat bekletin. Hamuru unladığınız mutfak tezgahında tekrar yoğurup iki parçaya ayırın. Yağladığınız yuvarlak fırın tepsisine hamurun ilkini yayın. İç harcı için, kıymayı kavurun. Domatesin kabuklarını soyup küp doğrayın. Soğanı zar şeklinde doğrayın, biberi inc, Yer: Hamur İşleri
-
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.