Sidre Oluşturma zamanı: Nisan 18, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 18, 2013 1 kg tuzlu kuru et ya da 1 kg kemikli kuzu eti, yeteri kadar su 1 su bardağı haşlanmış nohut 1 su bardağı haşlanmış aşurelik buğday Tuzlu kuru etin tuzunun çıkması için suyun içinde 2 saat bekletin. Suyunu süzdükten sonra nohut ve buğdayla birlikte bir tencereye alın. Üzerine çıkacak kadar su ilave edin ve kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin. Sıcak olarak servis yapın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.