Sidre Oluşturma zamanı: Nisan 19, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 19, 2013 210 gr un 80 gr toz fındık 200 gr margarin(oda ısısında) 60 gr esmer şeker 90 gr beyaz çikolata Beyaz çikolatalı ve fındıklı bisküvi: Fırını 180 dereceye ayarlayın. Un, toz fındık, şeker ve margarini bir kapta iyice yoğurun. Streç filme sararak 30 dakika buzdolabında soğutun. Hamuru unlanmış zeminde merdane ile 5 mm kalınlığında açın ve kurabiye kalıbı ile kesin. Yağlı kağıt serili tepsiye dizin. Hafif kızarıncaya kadar yaklaşık 10-12 dakika pişirin. Soğumaya bırakın. Çikolatayı benmari usulü eritip 10 dakika bekletin. Çikolatayı yağ lı kağıttan yapılmış külah içine doldurun ve soğuyan bisküvilerin üzerine çizgiler şeklinde sıkın. Izgara teli üzerinde çikolata donuncaya kadar beklettikten sonra servis yapın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.