Sidre Oluşturma zamanı: Nisan 20, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 20, 2013 2 parça tavuk göğüs eti Taze baharatlar veya kajun baharatı Tuz karabiber Marul yaprakları Sos için 1 diş kıyılmış sarımsak 1 kıyılmış ançuez 3 kahve fincanı mayonez 1/4 kahve fincanı elma sirkesi 1/4 kahve fincanı limon suyu 1 kahve fincanı toz parmesan peyniri 1 kahve fincanı su 1 tutam tuz 1 tutam toz şeker Tavuk etli sezar salatası: Tavuk etini ince uzun parçalar şeklinde doğrayın. Tuz, karabiber, kıyılmış taze baharatlar veya kajun baharatı ile harmanlayıp ızgarada pişirin. Marul yapraklarını bol suyla yıkayıp kurulayın. Sos için gerekli malzemeleri çukur bir kapta çırpın. İri parçalar şeklinde doğranmış marulların üzerine ekleyip harmanlayın. Tavuk etlerini ilave edip servis yapın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.