Sidre Oluşturma zamanı: Nisan 23, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 23, 2013 500 gram sade tahin helvası 1 çay bardağı tahin 2 çorba kaşığı limon suyu 1 su bardağı iri çekilmiş ceviz Süslemek için: Badem veya antepfıstığı Tahin helvasını çatalla iyice ezin. Tahin, limon suyu ve cevizi ilave ederek karıştırın. Karışımı, ısıya dayanıklı küçük kaplara boşaltın. 180 derece fırında 5-10 dakika, üzeri pembeleşene dek pişirin. Üzerine badem veya antepfıstığı serpin. Ilık olarak servis yapın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.