sessiz nehir Oluşturma zamanı: Nisan 24, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 24, 2013 [h=2]Malzemeler:[/h] 4 litre koyun sütü 75 gram tuz Dolmalık biber [h=4]Yapılışı:[/h] Süt ve tuzu bir kapta kaynatıp soğumaya bırakın. Biberlerin kapaklarını keserek çekirdeklerinden iyice temizleyip, yıkayın. Derin bir kavanoza biberlerin ağız kısmı yukar bakıcak şekilde dizin. Önceden hazırlamış olduğunuz sütü biberlerin üzerine dökün. 20 gün oda sıcaklığında bekletin. 20 gün içersinde süt lor peyniri kıvamı alacaktır. Biberleri yarıdan keserek soğuk bir şekilde servis edebilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NURLAN Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2013 çok değişik tarifler veriyorsun petunyam teşekkürler ...sütlü biber turşusunun tadı nasıl acaba ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pelincim Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2013 Bayağı lezzetli duruyor:)............... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bebe Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2013 ne hoş bir tarif... koyun sütü içemiyorum ağır geliyor, belki meraklısı yapar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mormeneksem Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2013 Cok lezzetli oldugunu soyleyenleri duydum, henuz yemedim, denemedim de... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.