sessiz nehir Oluşturma zamanı: Nisan 27, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 27, 2013 5 su bardağı süt 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı un 1 paket vanilya 1 tatlı kaşığı tarçın Sosu İçin: 3 adet şeftali 2 çorba kaşığı pudra şekeri 1 çorba kaşığı nişasta Şeftalili Tavuk Göğsü yemek tarifi Tencerenize unu sütü tozşekeri alın. Karıştıra karıştıra pişirin. En son vanilya ve tarçını ekleyin. Pişen bu karışımı mikserle 10 dakika çırpıp servis tepsisine alın. Diğer tarafta şeftalileri püre yapın. Pudra şekeri ve nişasta ile bir taşım kaynatıp soğutun. Tepsideki kremanın üzerine dökün. Soğuduktan sonra mümkünse birgece buzdolabında dinlendikten sonra dilimleyerek servis yapın. İsterseniz şeftali dilimleri ile de süsleyebilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.