Sidre Oluşturma zamanı: Nisan 29, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 29, 2013 2 su bardağı süt 200 gram tereyağı 2 su bardağı mısır unu 1 su bardağı tozşeker 2 çorba kaşığı dolmalık fıstık 100 gram antepfıstığı Sütü bir tencereye alıp kaynatın ve ılınmaya bırakın. Ayrı bir tencerede tereyağını eritin. Mısır unu, tozşeker, dolmalık fıstık ve antepfıstığını ekleyin ve kısık ateşte 45 dakika kavurun. Helvayı yuvarlak bir tepsiye boşaltıp düzeltin. Üzerine ılık sütü döküp soğumaya bırakın. Helvadan kaşıkla parçalar koparıp dilediğiniz şekilde yuvarlayarak servis yapın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.