Sidre Oluşturma zamanı: Nisan 29, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 29, 2013 250 gram toz antepfıstığı 125 gram tereyağı 250 gram irmik 1 su bardağı süt Bir buçuk su bardağı tozşeker Bir tencerede tereyağını eritin. İrmiği ilave edip, tahta bir kaşıkla karıştırarak hafif pembeleşene kadar kavurun. Toz antepfıstığını ekleyip, irmiğe yedirin. Ayrı bir tencereye süt ve tozşekeri alın. Tozşeker eriyene kadar kaynatın. Daha sonra irmiğe ilave edip, karıştırın ve ocağın altını kapatın. Helvayı 15 dakika demlenmeye bırakın. Daha sonra dilediğiniz şekilde servis yapın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.