Sidre Oluşturma zamanı: Mayıs 1, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 1, 2013 1 kg çinekop, 1 su bardağı mısır unu, Tuz ve tepsi için yağlı kağıt. Yapılışı Çinekopları güzelce temizleyip yıkayıp ve süzün. Tuzlayıp mısır ununa bulayın. Dilerseniz iç kısımlarına tereyağ sürün. Fırın tepsisine yağlı kağıdı serip, üzerine balıkları dizin. Daha önce ısıtılmış fırında kızarıncaya kadar yaklaşık 40 dakika pişirin. Besin değeri oldukça yüksek olan bir çinekop balığında 135 Kcal ve 21,8 gram protein bulunmaktadır. Afiyet olsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eka Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2013 hiç fırında yapmamıştım çinekopu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.