Jump to content

Evli Erkek Arada Sırada Aldatmalı


Guest Lucky

Önerilen Mesajlar

Evli Erkek Arada Sırada Aldatmalı

 

8242668-1.jpg

 

21 Haziran 2009

 

Söylediği birbirinden ilginç sözlerle muhtelif tartışmalara sebep olan Hülya Avşar, bu kez evlilik ve aldatma üzerine konuştu.

 

Okan Bayülgen’in yeni programına konuk olan Avşar, ’Aldatılma oyunu hoşuma gidiyor. Bırakın arada bir yapsınlar’ dedi.

 

Okan Bayülgen’in NTV’de başlayan yeni programı "Senin Hikáyen"e konuk olan Hülya Avşar, kadın-erkek ilişkisi ve aldatmayla ilgili olarak ilginç açıklamalar yaptı. "Aldatılma oyunu hoşuma gidiyor" diyen Hülya Avşar, "Ciddi ciddi aldatıldım. Ama tabii ki, aldatılma sebebi ne? Güzel olmadığım için mi, kadın olmadığım için mi? Hayır, belki bunun sebebi karşılıklı sıkılmaktır" dedi.

 

Kadınların aldatmak konusunda erkeklerden beter olduğunu da sözlerine ekleyen Avşar, "Sanmayın ki, sadece siz yapıyorsunuz bu işleri. Kocasını aldatmasa bile onun o noktaya geleceğini en azından hissediyor. Onu o noktada ya tutuyor ya bırakıyor. Biraz da kadın da sıkıldıysa bu işten, ipin ucunu bırakıyorsun tabii ki. Sonunda kadın aldatılmış olarak kalıyor olabilir. Bu beni hiç rahatsız etmiyor. Ayrıca aldatılabilirim de. Belki bu beni kamçılayan da bir şeydir" dedi.

 

Evlilik kavramını, "Aile olmak, arkadaş olmak, sıkılmak, bir süre sonra eğer karşılıklı birbirinize ’Çok ayıp oluyor, ben bu gece kocamla beraber olayım’ durumları yoksa, seksi unutmak, bu arada hayatını başka şekillerde eğlendirmek" olarak tanımlayan Hülya Avşar, erkeklerin "arada bir" aldatmalarının da evliliğin gidişatını olumlu etkilediği görüşünü savundu.

 

Arada bir başka kadınla zevklenmeli

 

Hülya Avşar, şunları söyledi: "Bunu erkek olarak başka bir kadınla arada bir zevklendirmek (gerek). O tür erkekler evliliklerinde daha mutlu oluyorlar. Ben kadınlara da söylüyorum, bırakın arada bir yapsınlar. Yapsınlar ki -ama siz duymadan sizi rencide etmeden- çünkü erkek ve kadın bir süre sonra sıkılıyor."

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

"Bunu erkek olarak başka bir kadınla arada bir zevklendirmek (gerek). O tür erkekler evliliklerinde daha mutlu oluyorlar. Ben kadınlara da söylüyorum, bırakın arada bir yapsınlar. Yapsınlar ki -ama siz duymadan sizi rencide etmeden- çünkü erkek ve kadın bir süre sonra sıkılıyor." :wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

aldatıldıktan sonra hülya awşara malesef bi haller oldu insanların önünde ben güçlüyüm aldatılmak umrumda deil imajı wermek için şekilde şekle girio..ortayada böyle saçma sapan bazen traji komik bazende etik olmayan görüntüler cıkıo..bu kadının millete laf atmalarına we gereksiz anlamsız acıklamalarına alıştım artık..tw de görüncede direk kanalı degistiriorum;):D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...