Sidre Oluşturma zamanı: Haziran 14, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 14, 2013 150 gram kalamar 40 gram tereyağı 1 adet soğan, 4 diş sarmısak 1 adet kırmızı dolmalık biber 1 çay bardağı beyaz şarap 1 çay bardağı krema Tuz, karabiber Yarım çay bardağı soya sosu 1 paket spagetti 60 gram parmesan peynir Kalamarları yuvarlak dilimler halinde kesip, yumuşayana dek 1 çorba kaşığı tozşekerle ovun ve haşlayın. Halka kesilmiş soğan ve ezilmiş sarmısakları tereyağında kavurun. Üzerine haşlanmış kalamarları ve yuvarlak doğranmış dolma biberleri ilave edip soteleyin. Ardından beyaz şarap ekleyip kaynatın. Krema, tuz, karabiber ve soya sosu katıp karıştırın. Aldante (orta dirilikte) haşlanmış spagetti makarnasına ilave edin. Rendelenmiş parmesan peyniri ile servis yapın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.