Jump to content

Pazı Kapama


Sidre

Önerilen Mesajlar

pazi-kapama_fbd5fe0d.jpg

 

2 kuzu incik

50 ml ayçiçeği yağı

4 pazı yaprağı

Yarım demet dereotu

5 dal taze soğan

2 domates

Tuz

Karabiber

 

Pazı kapama:

Geniş bir tencerede ayçiçeği yağını ısıtın. İncikleri ilave edip her taraflarını eşit pişecek şekilde soteleyin. Tuz ve karabiber serpip ocağı kapatın. Pazı yapraklarını inciklerin her tarafını kapatacak şekilde sarın. Tekrar tencereye alın. Yarım su bardağı su ilave edip kısık ateşte pişirin. Ocaktan almaya yakın soğan, dereotu ve domatesleri doğrayıp ilave edin. 5 dakika daha pişirip ocağı kapatın. Sıcak servis yapın.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...