ELA NAZ Oluşturma zamanı: Temmuz 30, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 30, 2013 Bizim evde hemen hemen her gün mısır patlatılır mikrodalga fırınımız ya da mısır patlatma makinamız yok o yüzden tencere kullanıyoruz. Biraz yağ biraz tuz biraz mısır kavur kapağını kapat patlasın dibine hafifçe tutarsa öyle izleri kalıyor, çirkin görünüyor sırf mısır için ayrı tencere tahsis etmek lazım geliyor. Mikrodalgada mısır kesekağıdında patlatılabiliyor bende ocakta niye patlamasın dedim kullanmadığım çook eski tavayı ocağa koyup kese kağıdının içine azıcık yağ biraz mısır tuz atıp ağzını kıvırdım. Öylece tavanın içine koydum çevirmedim arada bi kıvırdığım ucundan tutup salladım bir süre sonra kese kağıdı patlayan mısırlarla dolmuştu ..ocağın altı biraz fazlaca açıktı sanırım kese kağıdı çok pişmiş oldu neticede patladı işte kese kağıdında ocakta mısır patlattım mı patlattım. Tadı da pek güzeldi... ALINTI Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.