Jump to content

Hindistancevizli Cheesecake


Sidre
 Paylaş

Önerilen Mesajlar

612261551647.jpg?612798503647130430050119

 

1 su bardağı rendelenmiş hindistancevizi

2 paket kakaolu bisküvi

120 gram tereyağı

Bir buçuk su bardağı tozşeker

4 adet yumurta

1 su bardağı şekersiz krema

600 gram labne peyniri

1 paket vanilya

1 su bardağı un

80 gram rendelenmiş bitter çikolata

 

BİSKÜVİYİ blenderden geçirip un haline getirin. Eritilmiş tereyağı ekleyip karıştırın. 24 cm çapındaki yağlanmış kelepçeli kek kalıbına dökün. Elinizle bastırarak yerleştirin. Buzdolabında 30 dakika dinlenmeye bırakın. Ayrı bir yerde tozşeker ve yumurtaları çırpın. Akışkan bir kıvam aldığında krema ekleyin. Labne peyniri, vanilya ve un ilave edin. Rendelenmiş hindistancevizi ve çikolata ekleyin. Hamuru kek kalıbına dökün. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında, yaklaşık 1 saat pişirin. Fırını kapatıp, kapağı aralayın ve cheesecake'yi 5 dakika bu şekilde dinlendirin. Dilimleyerek servis yapın.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...