Vişneli Çikolatalı Kek
-
Benzer Konular
-
Çikolatalı Vişneli Yaş Pasta (20 kişilik)
Malzemeler (26 x 37 cm teflon tepsi için) Pandispanya malzemeleri 4 yumurta 1 su bardağı şeker 1 çay bardağı süt Yarım çay bardağı zeytinyağı 3 yemek kaşığı kakao 1 su bardağı+ 1 su bardağının üçte biri un 1 paket kabartma tozu Krema Malzemeleri 4 su bardağı süt 4 yemek kaşığı un 3 yemek kaşığı nişasta 80 gr. bitter çikolata 150 gr. labne peyniri 1 yemek kaşığı pudra şekeri 1 su bardağı bol taneli vişne reçeli (konserve vişne de olabilir) 1 tatlı kaşığı, Yer: Kek & Pastalar
-
Çikolatalı Vişneli Krepler
Çikolatalı Vişneli Krepler.. Krep için 50 gr bitter çikolata 200 ml süt 120 ml krema 30 gr kakao 115 gr un 2 yumurta Dolgusu için 500 gr vişne (çekirdeksiz) Yarım su bardağı vişne suyu 1 çay bardağı toz şeker 1 paket şekerli vanilin 300 ml krema 1 yemek kaşığı pudra şekeri üzeri için 1 paket çikolatalı sos Süt Çikolatalı Vişneli Krepler: Krep için çikolatayı küçük parçalara bölün ve süt ile birlikte sos tenceresine alarak orta ate, Yer: Tatlı ve Reçeller
-
Vişneli Çikolatalı Kek-1
5 yumurta 200 gr bitter çikolata 1 su bardağı toz şeker 200 gr tereyağı 1 yemek kaşığı kakao 4 yemek kaşığı un 1 tutam tuz 1 su bardağı çekirdeksiz vişne Vişneli çikolatalı kek: Çikolata ve tereyağını küçük parçalara ayırarak cam kaseye alın. İçi kaynar su dolu bir tencerenin içine kabı yerleştirerek çikolata eriyinceye kadar bekletin. Yumurtanın aklarını ve sarılarını ayırın. Sarılarına şeker ekleyip iyice çırpın. Un ve kakaoyu eleyerek ekleyin. Eritilmiş çikol, Yer: Kek & Pastalar
-
Vişneli ve Çikolatalı Hüp Hüp Yoğurt
75 gr vişne tanesi (kompostodan olabilir) 1 su bardağı vişne suyu 1 çay bardağı yoğurt 50 gr çikolata Nane yaprağı 2 yemek kaşığı toz şeker Vişneli ve çikolatalı hüp hüp yoğurt: Vişne taneleri, vişne suyu, yoğurt ve toz şekeri blender’da köpük köpük oluncaya kadar karıştırın. Karışımı servis bardağına doldurup üzerine çikolata rendeleyin. Taze nane yaprağı ile süsleyip servis yapın., Yer: Tatlı ve Reçeller
-
Vişneli ve Çikolatalı Fransız Keki
125 gr tuzsuz tereyağı 125 gr bitter çikolata 3 yumurta 125 gr tozşeker 3 su bardağı un 1 su bardağı vişne 1 çorba kaşığı tozşeker Pudraşeker Vişneli ve çikolatalı Fransız keki: Çikolatayı benmari usulü eritin. Tereyağını çırpıp eriyen çikolataya ekleyin. Yumurtaların sarılarını aklarından ayırın. Yumurta aklarını bir tutam tuzla çırpın. Sarılarını da ayrı bir kapta şekerle çırpın. Yumurtalı karışımları çikolatalı karışıma ilave edin. Tahta bir kaşıkla havalandır, Yer: Kek & Pastalar
-
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.