Sidre Oluşturma zamanı: Ağustos 19, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 19, 2013 4 su bardağı un 1 tatlı kaşığı tuz Su 1 soğan 250 kg kıyma 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığından biraz az karabiber Yarım çay bardağı su Kızartmak için ayçiçeği yağı Çibörek: Un, tuz ve suyu bir kapta karıştırıp yumuşak bir hamur hazırlayın. Soğanın kabuğunu soyup rendeleyin. Kıyma, tuz, karabiber ve su ekleyip karıştırın. Hamuru ceviz büyüklüğünde bezelere ayırın. Yaklaşık 20 cm çapında açın. Hamurun yarısına kıymayı harcı ince bir tabaka halinde olacak şekilde yayın. Diğer tarafını üzerine kapatıp kenarlarına parmak uçlarınızla bastırın. Kızgın ayçiçeği yağında her iki yüzlerini kızartın. Sıcak servis yapın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.