Sidre Oluşturma zamanı: Ağustos 19, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 19, 2013 Humuslu muska böreği tarifi.. 3 yufka 1.5 su bardağı haşlanmış nohut 2 demet maydanoz 1 su bardağı ayçiçeği yağı 1 yemek kaşığı tahin 4 yemek kaşığı zeytinyağı 2 yemek kaşığı limon suyu Tuz Humuslu muska böreği: Haşlanmış nohutları çatalla ezerek püre haline getirin. Püreye tahin, zeytinyağı ve limon suyu ekleyip karıştırın. Tuzla tatlandırın. Maydanozları ince doğrayıp ilave edin. Yufkaları üst üste sererek ortasından kesin. Daha sonra yufkaları 5 cm’lik aralıklarla geniş şeritler halinde kesin. Yufka şeritlerinin bir ucuna nohutlu içten koyarak şeridi muska şeklinde katlayın. Yufka uçlarını hafif suya batırarak yapıştırın. Kızdırılmış yağda börekleri kızartın. Sıcak servis yapın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.