Sidre Oluşturma zamanı: Ağustos 19, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 19, 2013 Dible fasulyeli pilav tarifi.. 1 kg taze fasulye 1 su bardağıpirinç 3 orta boy soğan 1 çay bardağı su 1 küçük domates 1 yemek kaşığı tereyağı Tuz Kırmızı pul biber Fındık yağı Dible fasulyeli pilav: Taze fasulyeleri küçük parçalar şeklinde doğrayın. Soğanın akabuğunu soyup piyazlık doğrayın. Fasulyelerin yarısını tencereye alın. üzerine soğan, pirinç, rendelenmiş domates, tuz ve pul biber ekleyin. Kalan fasulyeleri ilave edin. Su ve tereyağını ekleyip kısık ateşte kapağı kapalı olarak kendi buharında pişirin. Yemeği servis tabağına alın. üzerine tavada ısıtılmış fındık yağını gezdirip servis yapın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.