Sidre Oluşturma zamanı: Eylül 19, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 19, 2013 300 gr vişne (çekirdeksiz) 2 yemek kaşığı toz şeker 1 çay bardağı vişne suyu 1 çay kaşığı mısır nişastası 1 paket vanilya 300 ml krema 1 yemek kaşığı pudra şekeri 600 gr çikolatalı dondurma 4 dilim kakaolu kek 2~3 yemek kaşığı rendelenmiş çikolata Nane yaprakları Kara orman kupları: Vişne, vanilya, toz şeker ve vişne suyunun yarısını sos tenceresine alın. Kalan vişne suyuna nişasta ekleyip iyice çırptıktan sonra vişnelere ilave edin ve orta ateşte kıvamı koyulaşıncaya kadar pişirin. Krema ve pudra şekeri mikserle iyice çırpın ve düz uçlu bir sıkma torbasına doldurun. Hazırladığınız vişne karışımının yarısını kupların tabanına paylaştırın. üzerine kremanın yarısını sıkıp küp şeklinde doğranmış kekleri yerleştirin. Kalan vişneleri ekleyin. Kupların en üstüne dondurma kaşığı ile çikolatalı dondurma toplarını yerleştirin. Rendelenmiş çikolata serpiştirip nane yaprakları ve vişne taneleri ile süsleyerek servis yapın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.