Jump to content

Ispanaklı ve Taze Baharatlı Kuzu Pirzola


Sidre
 Paylaş

Önerilen Mesajlar

ispanakli-ve-taze-baharatli-kuzu-pirzola_0c8f9d9e.jpg

 

650 gr kuzu pirzola

500 gr ıspanak

1 soğan

2 diş sarımsak

Yarım bayat ekmek içi

1 yemek kaşığı tereyağı

Taze kekik

Taze biberiye

1 tutam mercan köşk

Ayçiçeği yağı

Tuz

Karabiber

 

Ispanaklı ve taze baharatlı kuzu pirzola: Pirzolayı dilimletmeden bütün şekilde alın. üzerine tuz, karabiber serpip tavada iki tarafını da hafifçe kızartın. Ekmek içi, tereyağı, taze kekik, taze biberiye ve mercan köşkü mutfak robotunda çekin. Pirzolanın ön yüzünü kaplayın. Fırın kabına alıp 160 derece fırında 20 dakika pişirin. Diğer taraftan soğanı yemeklik doğrayıp ayçiçeği yağıyla tencerede soteleyin. Sarımsakları ince kıyıp soğana ilave edin. Yıkayıp suyunu süzdürdüğünüz ıspanakları ekleyip birlikte soteleyin. Servis tabağına alıp üzerine fırından çıkardığınız pirzolayı yerleştirin. Servis yapın.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...