Jump to content

Sebzeli Rosto


Sidre
 Paylaş

Önerilen Mesajlar

sebzeli-rosto_a40712dc.jpg

 

1 kg nuar

10 bebek havuç

10 bebek patates

10 bebek kabak

20 arpacık soğan

5~6 diş sarımsak

2~3 defne yaprağı

1 yemek kaşığı domates salçası

Ayçiçeği yağı

Tuz

Karabiber

 

Sebzeli rosto: Temizlenmiş bütün haldeki nuarı iki cm aralıklarla mutfak ipi ile sıkıca bağlayın. Daha sonra etin sığabileceği bir tavayı ısıtıp ayçiçeği yağı ile yağlayın. Nuarın her iki tarafını da kızartın. Derin bir fırın kabına alın. Etrafına sebzeleri irice doğrayıp yerleştirin. Sarımsak ve defne yaprağını ekleyin. Diğer tarafta nuarı kızarttığınız tavaya 1 yemek kaşığı domates salçası ile iki su bardağı suyu ilave edin. Bir taşım kaynatıp etin ve sebzelerin üzerine dökün. 170 derece fırında 35-40 dakika pişirin. Eti bağladığınız ipleri kesip dilimleyin. Servis yapın.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Paylaş

  • Benzer Konular

    • Sebzeli Fıstıklı Rosto

      Sebzeli Fıstıklı Rosto..   1 adet kuzu budu 3 çorba kaşığı tereyağı Yarım kg ıspanak yaprağı 600 gram kırmızı biber 150 gram antepfıstığı Yeteri kadar kaynar su 20 adet tane karabiber 1 tatlı kaşığı tozşeker Tuz   Garnitür için: 1 kg kabuklu taze patates 1 tatlı kaşığı kekik 3 diş kıyılmış sarmısak 1’er çay kaşığı kimyon, pulbiber, tozşeker, karabiber 2-3 çorba kaşığı sıvıyağ Tuz   Budu kemiklerinden ayırın ve et döveceği ile döverek inceltin. Ispanak yapraklarını 1 çorba k

      , Yer: Et ve Tavuk Yemekleri

    • Domates Soslu Sebzeli Tavuk Rosto

      500 Gr Tavuk Kıyması 1 Su B. Bezelye 1 Havuç 1 Kırmızı Biber 1 Kuru Soğan 1 Yumurta 1 Tutam Maydanoz Galeta Unu Tuz Karabiber   Sosu İçin: 3 Domates 3 Diş Sarımsak 1 Tutam Fesleğen Zeytinyağı Tuz Karabiber   Yapılışı: Maydanozu, haşlanmış havucu ve kırmızı biberi ince ince doğrayın. Tavuk kıymasını bir kaba koyun. İçine tuz ve karabiber ekleyin. Soğanı rendeleyin. Doğradığınız sebzeleri de kıymaya ekleyin. Kıvamını bağlamak için galeta ununu da ekleyin ve yoğurun.   Elde et

      , Yer: Et ve Tavuk Yemekleri

    • Sebzeli Tavuk Rosto

      500 Gram tavuk kıyma 1 Adet Havuç 1 Adet kırmızı biber 1 Su Bardağı Bezelye-Taze 1 Adet Yumurta 1/4 Demet Maydonoz 1 miktar Galeta Unu 1 Fiske tuz 1 Fiske karabiber 1 Fiske pulbiber   Havucu haşlayıp küp küp doğrayın. Üzerine haşlanmış bezelyeyi, rendelenmiş soğanı, küp küp doğranmış biberi ve ince kıyılmış maydanozu koyun. Kıymayı, yumurtayı ve baharatlarını katıp karıştırın. En son galete unu koyup yoğurun. Yoğurduğunuz hamuru rulo şeklinde fırın poşetine koyup 180 derecede pişi

      , Yer: Et ve Tavuk Yemekleri

×
×
  • Yeni Oluştur...