Olcix Oluşturma zamanı: Aralık 5, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 5, 2013 Karpuzun yaklaşık yüzde 92’si sudan meydana gelir. Aynı zamanda beta-karoten, C vitamini ve anti-oksidan likopen gibi serbest radikalleri nötralize eden maddeler bulundurur. Mango ise hücreleri korumaya yardımcı olan vitamin ve pitokimyasallara sahiptir. Yaban mersini ise bol miktarda kan temizleyici flavonoid içerir. Bu içeceği daha özel hale getirmek için fazladan bir miktar karpuz suyunu dondurun ve birkaç küp buzu içeceğinize atarak servis edin. Tarifi Yarım adet karpuz, soyulmuş ve kesilmiş, 1 adet mango, soyulmuş, çekirdeği çıkarılmış ve doğranmış, 20 adet yaban mersini. Karpuz, mango ve yaban mersinlerini meyve sıkacağında sıkın. Karıştırın ve bekletmeden tüketin. Besin değeri tablosu B1, B3, B6, C ve E vitaminleri, beta-karoten, folik asit, kalsiyum, demir, magnezyum, manganez, potasyum, bioflavonoid ve likopen. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.