Jump to content

Satsuma Big


Olcix
 Paylaş

Önerilen Mesajlar

20-06-2013-14-36-434.jpg

MALZEMELER

4 cl votka

1 adet satsuma meyvesi

3 gr satsuma püresi

1 cl portakal likörü

1 cl Archers

2 cl soda

 

HAZIRLANIŞI

Satsuma 6 eşit parçaya bölünür, bardak içerisinde votkayla karıştırılıp tokmak ile ezilir. Daha sonra satsuma püresi, portakal likörü, Archers ve kırık buz eklenip bar kaşığı ile karıştırılır, üzerine soda eklenir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Paylaş

  • Benzer Konular

    • Sweet Satsuma

      MALZEMELER Taze satsuma 6 cl Absolut Vanilia 5 cl portakal suyu 5 cl sweet and sour   HAZIRLANIŞI Tüm malzemeler shaker’da karıştırıldıktan sonra buz ile servis edilir.

      , Yer: İçecekler

    • Satsuma Mandalina Yetiştiriciliği

      Satsuma mandarini 1900'lü yılların başlarında Japonya'dan Batum yoluyla Rize'ye getirilmiştir .Türkiye'deki Satsumaların tümü Owari grubunda yer alırlar Meyve kabuğu hasat döneminde sarı-portakal renginde ve hafif pürüzlüdür; kalınlığı 3.37 mm'dir.Kabuğun meyve etine bağlılığı gevşektir .Olgunlaşma döneminden sonra kabuğun etten ayrılması kolaylaşır .Puflaşmaya eğilimi fazladır .Depolamaya ve taşımaya elverişlidir .Meyveleri basık şekillidir. Meyve genişliği 51.22 mm, uzunluğu 51.22 mm, a

      , Yer: Bitkiler ve Bitki Bakımı

×
×
  • Yeni Oluştur...