Olcix Oluşturma zamanı: Aralık 8, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 8, 2013 Geleneksel olarak çiğ maruldan elde edilen su, ülser, bağırsakta gaz birikmesi ve karın şişkinliği gibi gastrik sorunlara iyi gelir. Ancak bir seferde çok fazla içmeyin; çünkü marul suyunun fazlası mide kramplarına ve şişkinliğe neden olabilir. Havuçta bulunan beta-karoten, yavaş sindirim veya bakteriyel enfeksiyonlar nedeniyle oluşan toksinlerin vücuttan atılmasını sağlayan, antioksidan özelliklere sahiptir. Rezene ise hem sakinleştirir hem de sindirim sistemindeki iltihapların tedavisine yardımcı olur. Tarifi 1/4 marul, doğranmış. 3 büyük havuç, doğranmış. 2 adet rezene soğanı, doğranmış. Meyveleri bir meyve sıkacağı yardımıyla sıkıp suyunu elde edin, karıştırın ve bekletmeden tüketin. Besin değeri tablosu Vitaminler B1, B2, B6, C, E, K, beta-karoten, folik asit, kalsiyum, krom, kobalt, iyot, demir, magnezyum, mangan, fosfor, potasyum, selenyum, çinko, silisyum ve sodyum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.