Jump to content

Muz, Hurma, Kayısı Ve Yoğurt


Olcix
 Paylaş

Önerilen Mesajlar

19-08-2013-13-51-122.jpg

Strese karşı etkili B vitaminleri ve folik asidin yanı sıra, bu leziz içecek, sinirler arasındaki mesajları taşıyan enzimlerin üretilmesine yardımcı olur. Bu da zihni açar, sakinlik hissi yaratır. Muz, vücudun hızlı sindirdiği ve stres altında kaldığımızda vücudumuzdan atılan potasyum yönünden oldukça zengindir. Hurma ve kayısı ise birer enerji kaynağıdırlar ve zor durumlarla başa çıkabilmemizi sağlarlar.

 

Tarifi

2 adet dilimlenmiş muz 2 hurma 2 kaysı 200 ml yoğurt.

 

Bütün malzemeleri bir blendır yardımıyla homojen bir karışım olana kadar çırpın ve hemen tüketin.

 

Besin değeri tablosu

Vitaminler A, B1, B2, B3, B5, B6, B12, C, D, K, beta-karoten, folik asit, kalsiyum, krom, magnezyum, mangan, fosfor, potasyum, selenyum, çinko, doğal amino asitler.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...