Jump to content

Pancar Kökü, Taze Fasulya Ve Balkabağı


Olcix
 Paylaş

Önerilen Mesajlar

16-08-2013-12-56-036.jpg

Dallarıyla birlikte, pancar kökü demir doludur ve eskiden beri bitkinlik, halsizlik ve kansızlığı yenmek için kullanılmıştır. Kanın önemli bir bileşeni olan demir, enerji üretimi için gereklidir. Taze fasulye B1, B2 gibi karbonhidrat, protein ve yağların yakılması için gerekli vitaminleri içerdiği gibi, ıspanağın neredeyse iki katı kadar demir içerir. Balkabağı, demirin vücutta tutulmasını sağlayan malik asit yönünden zengindir.

 

Tarifi

3 küçük balkabağı kökü, doğranmış, 25 adet taze fasulye, Yarım bal kabağı, kabuğu soyulmuş ve doğranmış.

 

Tümünü meyve sıkacağından geçirin ve hemen tüketin.

 

Besin değeri tablosu

Vitaminler B1, B2, B3, C, K, beta karoten, biyotin, folik asit; kalsiyum, bakır, demir, magnezyum, mangan, fosfor, potasyum, malik asit, doğal amino asitler.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...