Olcix Oluşturma zamanı: Aralık 9, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 9, 2013 Dallarıyla birlikte, pancar kökü demir doludur ve eskiden beri bitkinlik, halsizlik ve kansızlığı yenmek için kullanılmıştır. Kanın önemli bir bileşeni olan demir, enerji üretimi için gereklidir. Taze fasulye B1, B2 gibi karbonhidrat, protein ve yağların yakılması için gerekli vitaminleri içerdiği gibi, ıspanağın neredeyse iki katı kadar demir içerir. Balkabağı, demirin vücutta tutulmasını sağlayan malik asit yönünden zengindir. Tarifi 3 küçük balkabağı kökü, doğranmış, 25 adet taze fasulye, Yarım bal kabağı, kabuğu soyulmuş ve doğranmış. Tümünü meyve sıkacağından geçirin ve hemen tüketin. Besin değeri tablosu Vitaminler B1, B2, B3, C, K, beta karoten, biyotin, folik asit; kalsiyum, bakır, demir, magnezyum, mangan, fosfor, potasyum, malik asit, doğal amino asitler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.