Jump to content

Pancarlı ve Balıklı Meze


Sidre
 Paylaş

Önerilen Mesajlar

pancarli-ve-balikli-meze_016659c7.jpg

 

1 büyük boy havuç

1 orta boy patates

1 orta boy pancar

4 yumurta

200 gr lakerda

1 soğan

200 gr konserve hamsi

4 tatlı kaşığı mayonez

 

Pancarlı ve balıklı meze: Havucu ve patatesi temizleyip bir tencereye alın. üzerini geçecek kadar su ilave edip sebzeleri haşlayın. Ayrı bir tencerede pancarı haşlayın. Sebzeleri haşladıktan sonra kabuklarını soyup ayrı kapların içine rendeleyin. Soğanın kabuğunu soyup tuz ile iyice ovarak acı suyunu çıkarın. Yumurtaları katı kıvamda haşlayın. Soğuyunca çok ince kıyın. Servis tabağına orta boy bir çember kalıbı yerleştirin. Sırasıyla hamsi konservesini, kıyılmış soğanı, rendelenmiş havucu, patatesi, kıyılmış yumurtaları ve rendelenmiş pancarı üst üste, renkleri birbirine bulaşmayacak şekilde yerleştirin. Patshuba’yı çember kalıbından dikkatlice çıkartın. üzerine 4 tatlı kaşığı mayonez sıkın. Servis yapın.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...