Jump to content

Şeftali, Kayısı Ve Mango


Olcix
 Paylaş

Önerilen Mesajlar

15-08-2013-09-37-509.jpg

Doğal olarak fruktoz yönünden zengin olan bu içecekteki şeftali ve kaysı, fosfor ve B5 vitamini içerir. Yemeklerden daha verimli enerji almanızı sağlar. Mango beta-karoten yönünden zengin olduğu gibi demir de içerir. Eğer kendinizi çok yorgun hissediyorsanız, taze kayısıya göre daha fazla fruktoz, beta-karoten, potasyum ve demir içeren ve şahane bir enerji kaynağı olan kuru kayısıyı tercih edin.

 

Tarifi

3 şeftali, dörde bölünmüş ve çekirdeği çıkarılmış, 2 adet kayısı, ikiye bölünmüş ve çekirdeği çıkarılmış, 1 adet mango, kabuğu soyulmuş, çekirdeği çıkarılmış ve dilimlenmiş.

 

Karışımınızı bir meyve sıkacağı yardımıyla sıkın, elde ettiğiniz suyu hemen tüketin.

 

Besin değeri tablosu

Vitaminler B2, B3, B5, C, E, beta-karoten, folik asit, kalsiyum, potasyum, demir, magnezyum, fosfor, çinko, bioflavonid, doğal amino asitler.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...