Jump to content

Salata Tarifleri İle İlgili Püf Noktaları


Melâl

Önerilen Mesajlar

  • Islak salata malzemesi kullanmayın, ıslak malzeme sosun malzemeye nüfuz etmesini engeller.
  • Salatanın yağını en son ekleyin, çünkü yağ tuzun erimesini engeller.

 

  • Salatanın sosunu bir kapta iyice karıştırdıktan sonra ekletin ki eşit dağılsın.
  • Marul ve göbek salatayı metal bıçakla kesmeyin. Bunun yerine ya tahta bıçak kullanın ya da elinizle küçük parçalara ayırın.
  • Patates salatasının sosunu, patatesler sıcakken ekleyin ki sos malzemeye iyi nüfuz etsin.
  • Yoğurtlu salata yapacaksınız yoğurdu ve tuzu başka bir kapta iyice çırptıktan sonra malzemeye ekleyin.
  • Marulların yaprakları yumuşadıysa sıcak suya sonra tekrar soğuk suya koyarsanız tazelenir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Arşivlendi

Bu konu artık arşivlenmiştir ve başka yanıtlara kapatılmıştır.

×
×
  • Yeni Oluştur...