Melâl Oluşturma zamanı: Aralık 11, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 11, 2013 Islak salata malzemesi kullanmayın, ıslak malzeme sosun malzemeye nüfuz etmesini engeller. Salatanın yağını en son ekleyin, çünkü yağ tuzun erimesini engeller. Salatanın sosunu bir kapta iyice karıştırdıktan sonra ekletin ki eşit dağılsın. Marul ve göbek salatayı metal bıçakla kesmeyin. Bunun yerine ya tahta bıçak kullanın ya da elinizle küçük parçalara ayırın. Patates salatasının sosunu, patatesler sıcakken ekleyin ki sos malzemeye iyi nüfuz etsin. Yoğurtlu salata yapacaksınız yoğurdu ve tuzu başka bir kapta iyice çırptıktan sonra malzemeye ekleyin. Marulların yaprakları yumuşadıysa sıcak suya sonra tekrar soğuk suya koyarsanız tazelenir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Arşivlendi
Bu konu artık arşivlenmiştir ve başka yanıtlara kapatılmıştır.