Melâl Oluşturma zamanı: Aralık 11, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 11, 2013 Kurabiye hamurunun elinize yapışmasını istemiyorsanız ellerinizi soğuk suyla ıslatıp kuruladıktan sonra kurabiyeye şekil verin. Kurabiyelerin zamanla sertleşmemesi için yanlarına bir-iki dilim kabuklu elma koyarak saklayınız. Elmanın yayacağı nem sayesinde kurabiyeleriniz 2 hafta boyunca taze kalacaktır. Kurabiyelerin pişerken yayılmaması için fırın tepsisini 10-15 dakika kadar serin bir yerde bekletin. Kurabiyeleri mutlaka önceden ısıtılmış fırına koyun. Fırın tepsisi sıcakken kurabiyeleri çıkarın ki parçalanmasın. Bisküvi ve kurabiyelerinizin erken bayatlamasını önlemek için koyduğunuz kutuya 1-2 adet kesme şeker veya yanına 1 avuç pirinç koyabilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Arşivlendi
Bu konu artık arşivlenmiştir ve başka yanıtlara kapatılmıştır.