Jump to content

Kaparili ve Mantarlı Kış Yemeği


Sidre
 Paylaş

Önerilen Mesajlar

kaparili-ve-mantarli-kis-yemegi_1b5154dc.jpg

 

2 defne yaprağı

200 gr kültür mantarı

1 su bardağı kapari

10~12 arpacık soğan

1 kahve fincanı zeytinyağı

1 yemek kaşığı domates salçası

3~4 yaprak kurutulmuş domates

3 büyük boy domates

1 kase ıspanak kökü

 

Kaparili ve mantarlı kış yemeği: Mantarların sadece sap kısımlarını kesip nemli bir bezle silin. Ispanak köklerini yıkayıp süzün. Zeytinyağını tencerede ısıtıp arpacık soğanlarını kavurun. Küp doğranmış domatesi, doğranmış kurutulmuş domatesi ve salçayı ekleyin. Kavurmaya devam edin. Ispanak köklerini, mantarı, defne yapraklarını ve kapariyi ilave edin. Bir bardak sıcak suyu ekleyin. Orta ateşte, 15 dakika pişirin. Ocaktan alın, sıcak servis yapın.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...