sessiz nehir Oluşturma zamanı: Aralık 13, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 13, 2013 MALZEMELER: 1 adet tavuk bonfile yada but 1 su bardağı yoğurt 1 adet yumurta 1 yemek kaşığı un 2 diş sarımsak 4-5 bardak tavuk suyu Tuz, karabiber Üzeri için: 2 kaşık tereyağ ve pulbiber YAPILIŞI: Tavuk bonfileyi yeteri kadar su ile haşlayın. Ayrı bir tencerede yoğurt ve unu çırpın. Yumurtayı ekleyip, tekrar çırpın. Tavuk suyunu ılık olarak bu karışıma katın. Kısık ateşte karıştırarak kaynatın. Tavuk suyunun ılık olarak katılması ve karıştırarak pişirmek çorbanın kesilmemesi için çok önemli. Tavuk etini didikleyip, çorbaya ilave edin. Tuz, karabiber ve ezilmiş sarımsağıda ekleyip, 5 dakika daha kaynatın. Tereyağ ve pulbiberi kızdırın. Çorbayı sevis tabağına alıp, üzerine biberli tereyağı gezdirin. Ayrıca servis aşamasında sirkede katabilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NURLAN Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 soğuk kış günleri için nefis bir tarif yapalım içelim teşekkürler aytozum ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.