Sidre Oluşturma zamanı: Aralık 14, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 14, 2013 4 uskumru fileto 1 yemek kaşığı tuz Sunum için 1 arpacık soğanı 1 havuç 1 yemek kaşığı ayçiçeği yağı 1 çay kaşığı tane karabiber 1 defne yaprağı 1 kahve fincan elma suyu 2 yemek kaşığı elma sirkesi 5 kahve fincanı su Tuz Uskumru balığı salatası: Uskumruları uzunlamasına ikiye keserek ortasındaki kılçığı çıkarın. Filetoların üzerine tuz serpip 5 dakika bekletin. Soğuk suyla yıkayın ve filetoları kağıt havlu ile kurulayıp dilimleyin. Dilimlediğiniz soğan ve havucu yağda soteleyin. Karabiber, defne yaprağı ve elma suyunu ekleyin. 3 dakika pişirin. Diğer malzemeleri de ilave edip tuz ile tatlandırın. Blender’dan geçirip püre haline getirin. Servis tabağına alın. üzerine uskumru dilimlerini yerleştirin. Soğan halkası ile süsleyip servis yapın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.