Sidre Oluşturma zamanı: Aralık 15, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 15, 2013 2 büyük domates 1 kahve fincanı zeytinyağı 1 soğan 4 tatlı sivri biber 2 yemek kaşığı kıyılmış maydanoz 300 gr iri doğranmış fener balığı 6 parmak boyu ayıklanmış karides 2 yemek kaşığı rendelenmiş beyaz peynir 1 limon 1 tatlı kaşığı tuz Domatesli ve karidesli balık kavurma: Domatesleri soyup zar şeklinde doğrayın. Büyük bir tavayı ocağa alıp ısıtın. Zeytinyağını ekleyin. Rendelenmiş soğanı ekleyip kavurun. Kıyılmış sivri biberleri ilave edin. Soğanları pişinceye kadar kavurmaya devam edin. Ardından domatesleri ekleyin. Domatesler suyunu çekmeye başlayıncaya kadar pişirin. Tuz, kıyılmış maydanoz, balık eti ve karidesleri ilave edin. Tavayı sallayarak pişirmeyi sürdürün. Limon suyunu ekleyin. Kavurmayı servis tabağına alın. üzerine rendelenmiş beyaz peynir serpip servis yapın. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.