Patates Sufle
-
Benzer Konular
-
Patates Kabuğunda Sufle
4 adet büyük boy patates 4 çorba kaşığı krema 1 çorba kaşığı hardal 1 çorba kaşığı tereyağı 2 adet pırasa 4 dal taze soğan 1 diş sarmısak 100 gram cheddar peyniri, tuz Patatesleri yıkayıp haşlayın. Daha sonra kabuklarını soymadan ikiye bölün. Kaşıkla içlerini boşaltın. Üzerine krema ve hardal ekleyip kenara alın. Tereyağını bir tavaya alıp ince kıyılmış pırasayı yumuşayana kadar kavurun. Üzerine ince kıyılmış soğan ve sarmısağı ekleyip birkaç dakika pişirin. Patatesli rendeleyip alıp, Yer: Sebze Yemekleri
-
Önerilen Mesajlar
Arşivlendi
Bu konu artık arşivlenmiştir ve başka yanıtlara kapatılmıştır.