Sidre Oluşturma zamanı: Aralık 17, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 17, 2013 1 çipura 1 kırmızı soğan 2 defne yaprağı 5~6 tane karabiber 1 limon Zeytinyağı Tuz Limonlu ve soğanlı çipura: çipurayı temizleyip içini dışını yağlayın ve tuzlayın. İçine halka kesilmiş soğan dilimlerini yerleştirin. üzerine defne yaprakları, tane karabiberler ve limon dilimlerini yerleştirin. Fırın kabına yağlı kağıt serin ve balığı yerleştirin. 200 derece fırında pişirip servis yapın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.